Selecteer een pagina

Lees verder

Als Haarlemse fotograaf maak ik graag uitstapjes naar Amsterdam voor een fotoshoot. Niet alleen de prachtige binnenstad maar ook de Zuidas en andere plekken met die ‘Urban feel’ spreken me erg aan. De ideale plekken voor een mooie lifestyle fotoshoot.

Natuurlijk licht of flash licht

Het prachtige ochtendlicht geeft de mogelijkheid om natuurlijk licht en flash licht te combineren. Dit keer heb ik vooral met natuurlijk licht geschoten en steeds gezocht naar lichtpunten die ontstaan door de weerkaatsing van het lage ochtendlicht. Soms een uitdaging maar vaak met verrassende resultaten.

 

Zoveel mogelijkheid locaties

In deze fotoshoot was de opdracht om in korte tijd veel te variëren in outfits en locaties. En dat is gelukt. Als een razende reden we door Amsterdammer stopten we op diverse geplande, maar ook diverse ongeplande locaties. Zoals wel vaker in het leven waren de ongeplande locaties juist heel spannend en zijn dat juist de topfoto’s.

Wow (!) wat een ervaring. Werken met Dan is werken met een fotograaf die je laat excelleren en laat shinen. Professioneel, Dynamisch, Grensverleggend en BEAUTIFUL are the words!

Helen Metselaar